Home / Actual / Piedică în dezvoltarea Transportului Metropolitan. Săcelenii vor rămâne cu condițiile actuale de transport până în 2023?

Piedică în dezvoltarea Transportului Metropolitan. Săcelenii vor rămâne cu condițiile actuale de transport până în 2023?

Guvernul Dăncilă a făcut-o de oaie…din nou!

Vineri a fost publicată în Monitorul Oficial al României, o reglementare pe care au adoptat-o săptămâna trecută, respectiv Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.51/2019 care distruge DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI PUBLIC METROPOLITAN.

Abia începuse să apară în Brașov și în București și iată, niște personaje sinistre din Guvern, s-au gândit că trebuie eliminat.

Pricipalul vinovat este ministrul Cuc care numai pentru această grozăvie ar trebui să demisioneze imediat.

IATĂ ARTICOLUL DIN OUG 51/2019 CARE BLOCHEAZĂ DEMERSURILE PENTRU DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI METROPOLITAN PÂNĂ ÎN 2023:

„Articolul VIII – (1) Valabilitatea actualelor programe de transport judeţean şi după caz, a licenţelor de traseu pentru transportului rutier contracost de persoane prin servicii regulate, la nivel judeţean se prelungeşte până la data de 30.06.2023.”

O asemenea grozăvie legislativă nu am mai văzut de mult! 

PSD impiedică astfel concurența pe piața liberă și dezvoltarea transportului metropolitan! 

Luni – 1 iulie – după orele 21 – continuă campania de dezinsecție la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia