Home / Actual / Soare, injuraturi si sticle de whiskey la meci

Soare, injuraturi si sticle de whiskey la meci

Să recunoaştem de la început. Ştiam că la nivelul diviziei a V-a, fotbalul lipseşte de multe ori, fiind înlocuit de nervi şi meciuri enervante oferite de echipe de amatori. Şi poate din această cauză, noi cei de la saceleanul.ro, ne-am bucurat când am aflat de reînfiinţarea echipei, încercând să fim alături de iniţiatorii revenirii: Andrea Adamo, Bogdan Sănduleac şi Florin Bilivolschi.

Ziua de duminică însa, ne-a lăsat un gust amar. Nu fotbalistic, pe teren băieţii reuşind să câştige cu 2-0, un meci pe care l-au dominat, dar în care au înscris târziu. Tocmai această deschidere de scor târzie a inflamat spiritele în tribună, acolo unde câţiva dintre cei aproximativ 150 de spectatori prezenţi s-au întrecut în înjurături la adresa arbitrilor, nişte baieţi tineri, într-adevar cu lacune în maniera de arbitraj, dar cu siguranţa oneşti în intenţie.

Să auzi timp de 0 repriza cum oameni de peste 50 de ani înjură ca la uşa cortului, să vezi cum un “steward” de la FC Săcele aproape sare să bată un asistent, după o decizie corectă a acestuia sau sş vezi un individ beat cu o sticla de whiskey în mână, plimbându-se pe lângă un tuşier şi chiar aruncând cu obiecte după acesta este prea mult.

Este prea mult şi din perspectiva civilizaţiei şi din cea financiară. Avem pretenţia de a fi un oraş care primeşte oaspeţi de la ţară cum afirmau unii, dar ne comportam noi ca nişte “ţărani”. Iar amenzile ce vor veni pe adresa clubului pentru ce s-a întâmplat duminică cine le plateşte ? Unde este poliţia, când duminica în amiaza mare, un individ se plimba cu o sticla de alcool în mână prin tribună ?

In final, pentru a termina pe un ton pozitiv, apreciem schimbarea de tactica la FC Săcele, duminică echipa jucând mai ofensiv, pe alocuri într-un 3-4-3, aşa cum ar trebui să o facă mereu acasă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. ''amatorii'astia nu au avut nimic in comun cu ce sa intimplat in tribuna arbitri au gresit in favoarea lor 80%si liga v =saceleanu.ro la la performanta cu 2 exceptii noi nu luam bani si transpiram pe teren nu in birouri

  2. Stimata redactie, respectuos va reamintesc provenienta si originea acestor "jocuri": Roma antica!! Rolul primordial al fotbalului in orasul nostru este tocmai acela,de a da ocazia spectatorilor sa refuleze, sa-si descarce energia negativa acumulata in viata cotidiana.
    Imi pare rau ca executivul primariei nu intelege sa sprijine aceasta miscare sportiva, macar pentru a oferi sacelenilor un loc organizat si controlat unde sa socializeze sau sa elibereze energia negativa…fiecare dupa cum se pricepe 😉

  3. domnilor, mergeti la un meci de hockey 2000 de oameni decenti in tribuna, mergeti la hambal 1000 de oameni decenti in tribuna, la fotbal 50 – 100 de frustati lipsiti de educatie, restul sunt pur si simplu scarbiti de acest sport si de ceea ce se intampla in jurul lui in romania- apropo peste 3000 de spectatori si participanti la un maraton montan in orasul zarnesti din judetul brasov- se aude oare in sacele ?

Leave a Reply