Home / Actual / RAT Brasov modernizeaza capetele de linie

RAT Brasov modernizeaza capetele de linie

Incepând cu iulie 2014, capetele de linie RAT din Braşov vor căpăta un aspect occidental, urmând să fie amenajate cladiri unde să existe atât săli de aşteptare, cât şi grupuri sanitare, peroane acoperite, iar în zonă să existe şi parcări pentru cei ce vin din afara Braşovului cu maşina personală, urmând a circula prin oraş cu mijloacele de transport în comun.

Si săcelenii vor beneficia de aceste modernizări, capătul de linie RAT de pe strada Poienelor, capăt de linie şi pentru autobuzele de pe traseul Săcele-Braşov, va fi supus modernizării. Tot în capătul de linie Poienelor se va construi şi o parcare de transfer pentru 35 de autoturisme şi 10 taxiuri.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – Poli urbani de creştere. Valoarea proiectului este de 18,74 milioane lei, inclusiv TVA, cofinanțarea locală fiind de 2%. Autorităţile locale promit că la finalizarea  lucrărilor braşovenii se vor putea bucura de condiţii civilizate în ce priveşte transportul în comun. Durata de execuție a lucrării este de nouă luni. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply