Home / Actual / 2 saceleni prinsi la “cumparaturi” cu sacul

2 saceleni prinsi la “cumparaturi” cu sacul

Doi tineri de 16 si 21 de ani au fost prinşi joi noaptea plimbându-se prin Braşov prin zona Bulevardului Gării cu un sac de rafie în care aveau 221 pachete de ţigări, 48 pachete de cafea și 21 cutii cu ciocolată.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că marfa, în valoare totală de 5.000 lei, a  fost sustrasă în aceeași noapte, prin forţarea usilor si ferestrelor a trei unități comerciale, situate în incinta pieţei agroalimentare Dacia, ne informeaza newsbv.ro

Tot de pe site-ul newsbv.ro, aflam ca indivizii au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat, iar Judecătoria Braşov a emis ulterior pe numele lor mandate de arestare preventivă pe perioade de 30, respectiv  20 de zile. Tinerii sunt încarcerați în arestul I.P.J. Brașov, iar cercetările sunt continuate pentru a vedea dacă sunt implicați și în alte cazuri.

Un alt caz, adăugăm noi, în care se face cinste oraşului nostru.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Saceleni din rasa zburatoarelor croncanitoare, asta nu zice nimeni?

Leave a Reply