Home / Actual / Razie de proportii in Garcini !

Razie de proportii in Garcini !

Razie de proporţii în această dimineaţă în zona Gârcini, acţiunea politiei avand ca scop combaterea furtului de material lemnos si inchiderea gaterelor ilegale existente acolo.

Poliţişti şi jandarmi se află încă de la prima oră la faţa locului şi verifică toate gospodăriile unde există suspiciuni în cartierul Gârcini. Pe surse, peste 300 de oameni ai legii percheziţionată 13 locaţii în care se află persoane suspectate că au încălcat legislaţia cu privire la exploatarea lemnului. Este un răspuns al Poliţiei la plângerile nenumărate formulate de săceleni, atât de cetăţeni cât şi în cadrul consiliului local, plangeri ce preyentau furturile de masa lemnoasa si defrisarile masive din pădurea administrată de Regia Locală a Pădurilor Săcele.

Potrivit unor date de ultimă oră, 8 gatere ilegale au fost ridicate de anchetatori, zeci de metri cubi de lemn s-au confiscat, iar mai multe persoane au fost duse la audieri, conform newsbv.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

6 comments

  1. Pot fi acuzat de ce vreti voi, dar visez noaptea k intru in acest cartier inarmat pana in dinti si omor tot ce intalnesc casa cu casa ! Uffffff ! Ce o fi , e paranoia ?

  2. vin sa te ajut si eu…….

  3. te ajut cu mare placere !!!!!!

  4. Stefan Marin , iti inteleg sentimentele referitor la ce am scris eu, ; probabil k si eu daca as fi fost nascut si crescut in cart. Garcini as fi simtit ce simti tu acum ! E mult de discutat pe tema asta a rromilor ! Am si eu cativa prieteni prin Garcini ( fratii Zevian etc.) , dar recunosc sunt prea putini… Poate ai dreptate k ar trebui sa consult un psiholog, dar oare cei care traiesc in Garcini cate institutii ar trebui sa consulte k sa vina pe calea cea dreapta ? 🙁 Pacat, dar nu vom putea fi niciodata in aceeasi tabara !

  5. ce nu a-ti auzit de cocktail molotov, stiu e scumpa benzina, ca a pus poanta o gramada de taxe, dar eu zic ca merita investitia, asa macar nu mai ramine nimic in urma lor

  6. Адриан Милка

    Stefan Marin Hai gata, in Serbia, Slovacia si multe alte tari care au un numar ridicat de tigani nationalismul este intins pana la limite exagerate in ideea ca acolo nu au tiganii curaj sa ridice capul din pamant, in timp ce la noi e invers….daca acolo se poate , se poate si aici

Leave a Reply