Home / Actual / Plictiseala in tribuna, nervi in teren

Plictiseala in tribuna, nervi in teren

Doar vremea frumoasă de afară i-a mai încălzit pe cei aproximativ 150 de spectatori prezenţi la meciul dintre FC Săcele şi CFR Braşov, de duminică, din cadrul Diviziei a V-a. Pe teren cele două echipe au oferit un meci slab, fără goluri, încheiat 0-0. Nu putem să nu îi criticăm pe componenţii F.C. Săcele astăzi, aşa cum în trecut i-am lăudat când au meritat.

Când joci în faţa unui adversar care vine fără nici o rezervă în Liga a V-a, un adversar care după minutul 60 se prabuşeşte fizic, în timp ce FC Săcele a schimbat 5 jucatori, şi nu marchezi, înseamnă că ai avut o zi foarte proastă. O zi slabă atât din cauza atitudinii jucătorilor, cât şi din cauza neinspiratiei băncii tehnice.

Spiritul colegial şi relaţiile de echipa se văd în astfel de meciuri, când peste momentele grele se trece prin muncă, altruism şi sacrificiu. Duminică aceste valori au lipsit echipei gazdă, din contra, pe teren jucătorii certându-se între ei, vociferând către arbitrii sau purtând dialog cu spectatorii nemulţumiţi.

Proiectul este doar la inceput, echipa are valoare şi potenţial, însă trebuie accentuat aspectul lucrului în grup, în detrimentul egoismului şi al individualităţii. In tribune nu sunt impresari care să transfere de la FC Săcele, iar la vestiare pe baieţi nu-i aşteaptă salarii grase dacă marchează doar ei goluri. Este un fotbal voluntar, neplătit, în care placerea de a juca trebuie sa fie pe primul loc, iar respectul faţa de colegi, antrenori şi public să fie la cote inalte.

Dacă în tribuna sunt multe feţe cunoscute: rude, colegi sau prieteni asta nu înseamnă ca trebuie sa joci egoist sau la băşcalie, ci înseamnă că trebuie sa joci mai bine pentru a-i onora pe cei cunoscuţi şi pentru a-i face sa fie mândrii de tine.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply