Home / Actual / Și băut, și la volan, noaptea prin Săcele
foto cu caracter informativ

Și băut, și la volan, noaptea prin Săcele

La data de 18 iunie 2020, în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism pe raza municipiului Săcele, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,68 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Minor din Săcele, prins la volan de poliție în Poiana Brașov

Ce indolență! Primăria Săcele nu a fost în stare să încaseze toate taxele locale

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia