Home / Actual / Spitalul de campanie din incinta sălii de sport a Liceului Teoretic ”George Moroianu” va fi deschis

Spitalul de campanie din incinta sălii de sport a Liceului Teoretic ”George Moroianu” va fi deschis

Numărul de cazuri cu infecție COVID-19 este în creștere!!

Autoritățile locale s-au alarmat și au concluzionat că este necesară suplimentarea capacității, astfel că un nou spital de campanie va fi deschis în incinta sălii de sport din Săcele, care a fost pregătită ca unitate sanitară încă din timpul stării de urgență, conform bizbrasov.ro

Inițial, la Brașov, au fost 266 paturi în spitalele suport COVID-19, iar după 1 iunie a fost marită capacitatea cu încă 32 cand Centrul de îngrijire bătrâni Sf. Maria din Sânpetru a devenit unitate suport, deoarece mulți dintre vârstnici au fost depistați cu noul coronavirus.

DSP împreună cu Prefectura au decis deschiderea spitalului din sala de sport de la Săcele, unde sunt amenajate aproximativ 100 de locuri.

Alaturi de cel din Săcele, autoritățile sanitare au decis săptămâna aceasta transformarea în spitale suport și a Spitalului CFR  astfel că numarul de locuri s-a suplimentat cu încă 75 locuri, cu un total de 373 locuri.

A sosit și confirmarea locală! Iată ce cazuri COVID-19 se vor trata la Săcele

IMPORTANT: Grădinițele de stat vor funcționa pe perioada de vară DOAR dacă există cereri în acest sens

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia