Home / Actual / Servicii Săcelene SRL va avea o organigramă mai “subţire”

Servicii Săcelene SRL va avea o organigramă mai “subţire”

De la 88, cât avea organigrama regiei la ultima decizie a Consiliului Local din iulie 2014, acum s-a ajuns la 77 de posturi în noua SC Servicii Săcelene SRL.

Structura de personal executiv a SC Servicii Săcelene S.R.L va fi organizată astfel:

3 posturi în Conducerea societăţii
55 posturi la Serviciul Transport
14 posturi la Serviciul Prestări
5 posturi TESA

Ţinând seama de reorganizarea prin transformare a SC Servicii Săcelene SRL, de existenţa unui număr de 11 posturi vacante, s-a propus desfiinţarea acestora, respectiv 10 posturi din Compartimentul Deservire Unităţi Publice, 1 post de la Alte servicii.

Vezi clipul de promovare a orașului Săcele!

Astfel, Servicii Săcelene S.R.L., cu un număr de 77 de posturi, este structurata în două servicii corespunzătoare activităţilor principale, şi anume:

Serviciul transport public de călători, organizat cu 14 Autobuze având un grad de uzură per total parc auto de 81,37%, cu 1 traseu principal Săcele – Braşov respectiv Garaj – Poienelor şi retur (20 km dus-întors) şi 2 trasee secundare regulate cu caracter social, respectiv Săcele – Brădet şi retur, Săcele – Livada Postei şi retur.

Ateliere de teatru pentru copii “Să-ce-le-brăm diversitatea”

De asemenea Soc. com. prestează şi curse ocazionale contra cost la solicitarea diveselor persoane fizice sau juridice.

Serviciul de întreţinere şi gospodărire comunală care are în dotare un buldoexcavator, un greder, un încărcător frontal tip Vola, un buldozer, două tractoare cu remorca, vidanja şi alte maşini – unelte şi scule pentru desfăşurarea activităţii specifice.

Activităţile serviciului sunt relativ limitate la decolmatări canale pluviale, lucrări cu utilaje la cerere, diverse lucrări de amenajare stradală la comanda Primăriei, turnare rigole, piese stradale şi alte lucrări de întreţinere, cât şi monitorizarea lucrărilor de interes local, efectuate de către beneficiarii de ajutor social.

Servicii Săcelene SRL a cumpărat două autobuze

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply