Home / Actual / Clipul de promovare a orașului a fost lansat “Din Săcele, cu drag”

Clipul de promovare a orașului a fost lansat “Din Săcele, cu drag”

15350577_1714400078889207_2282629469467956200_nEchipa „Din Săcele, cu drag” a lansat un excelent clip de promovare a orașului Săcele. Evenimentul la care au participat oficialități din Săcele, oameni din administrație și invitați a avut loc marți, 6 decembrie, la Centrul de Zi.

Materialul video a fost realizat de tinerii voluntari implicați în proiect, cu ajutorul echipei de filmare Nature&Travel Documentaries, cu scopul de a evidenția potențialul turistic local și de a  valorifica diversitatea culturală. Alături de clip a fost lansat și un album foto „Din Săcele, cu drag”, ce include fotografii pentru tematica locuri săcelene.

Pe parcursul anului 2016 proiectul „Din Săcele, cu drag” a avut ca obiectiv principal demararea unei campanii de promovare a locurilor, oamenilor, valorilor și faptelor din municipiul Săcele, folosind ca instrument principal site-ul www.dinsacelecudrag.ro și pagina de Facebook www.fb.com/dinsacelecudrag.

“Din Săcele, cu drag” oferă nu doar promovare pentru oraș, ci și oportunități de voluntariat pentu tinerii săceleni, încurajând și susținând în același timp inițiativele culturale.  Voluntarii sunt elevi ai liceelor din Săcele, absolvenți ai programului „Multimedia – Pregătire pentru Viață”, pasionați de fotografie și dornici de implicare în comunitate. Tinerii aplică abilitățile de fotografiere, de publicare în mediul online și de administrare blog, abilități pe care le-au dobândit în cadrul trainingului multimedia.

Împreună oferim orașului nostru șansa la o imagine mai bună la nivel local și regional!

Echipa ”Din Săcele, cu drag” Kinga Gosuly, Orsolya Dombi, Zsofia Szekely, Emese Sipos, Liviu Romașcu, Ruxandra Oprică

Campania „Din Săcele, cu drag” este inițiată de tineri absolvenți ai programului „Multimedia – Pregătire pentru Viață” cu sprijinul Rețelei CAN Brașov și al Primăriei Municipiului Săcele.

Sincere felicitări “Din Sacele, cu drag”!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply