Home / Actual / Copiii săceleni au fost cu colinda la Primărie

Copiii săceleni au fost cu colinda la Primărie

Cu mic, cu mare, unii îmbrăcați în costum popular, alții cu instrumente muzicale, copiii săceleni au făcut ca sala de consiliu a Primăriei Săcele să răsune de colinde şi urări, rostite şi cântate în faţa reprezentanţilor Primăriei, a funcţionarilor dar şi a lui Moș Crăciun și a invitaţilor care au dorit să-i vadă şi să-i asculte pe colindătorii veniţi de la unităţile de învăţământ din oraş.

Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, unii în costume naţionale cu cingători tricolore, copiii de la Grădinița și Școala Generală nr.1, de la Școlile Generale nr. 5 și nr. 4 ”Frații Popeea”, de la Liceele Victor Jinga, Zajzoni Rab István și George Moroianu (secțiile maghiară și română), grupurile ”Junii Săcelelui” și ”Prietenii Cântăreți” au cântat colinde care i-au emoţionat pe cei prezenți și au creat o atmosferă de sărbătoare în sala de consiliu. Nici Primăria, prin reprezentanţii ei,  nu s-a lăsat mai prejos şi a pregătit pentru toţi copiii care au venit la colindat daruri.

Citește și: Au fost aprinse luminile de sărbători la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply