Home / Actual / “Din Săcele, cu drag”: Marți 6 decembrie are loc lansarea clipului de promovare a orașului

“Din Săcele, cu drag”: Marți 6 decembrie are loc lansarea clipului de promovare a orașului

din-sacele-cu-dragEchipa “Din Săcele, cu drag” vă invită la lansarea clipului de promovare a orașului Săcele, eveniment ce va avea loc marți, 6 decembrie, între orele 17:00-18:00, la Centrul de Zi.

Materialul video a fost realizat de tinerii voluntari implicați în proiect, cu ajutorul echipei de filmare Nature&Travel Documentaries, cu scopul de a evidenția potențialul turistic local și de a valorifica diversitatea culturală.

Alături de clip, publicăm de asemenea și prima ediție a broșurii “Din Săcele, cu drag”, ce include fotografii pentru tematica locuri săcelene.

“Din Săcele, cu drag” oferă nu doar promovare pentru oraș, ci și oportunități de voluntariat pentu tinerii săceleni, încurajând și susținând în același timp inițiativele culturale.

Voluntarii sunt elevi ai liceelor din Săcele, absolvenți ai programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, pasionați de fotografie și dornici de implicare în comunitate.

Tinerii aplică abilitățile de fotografiere, de publicare în mediul online și de administrare blog, abilități pe care le-au dobândit în cadrul trainingului multimedia cu scopul declarat ca “Împreună să oferim orașului nostru șansa la o imagine mai bună la nivel local și regional!”

Echipa ”Din Săcele, cu drag” este formata din Kinga Gosuly, Orsolya Dombi, Zsofia Szekely, Emese Sipos, Liviu Romașcu si Ruxandra Oprică.
————————–————————–————————–———
Campanie inițiată de Rețeaua CAN Brașov cu sprijinul Primăriei Municipiului Săcele, alături de tinerii din programul “Multimedia -Pregătire pentru Viață”. www.dinsacelecudrag.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply