Home / Actual / Ateliere de teatru pentru copii “Să-ce-le-brăm diversitatea”

Ateliere de teatru pentru copii “Să-ce-le-brăm diversitatea”

15420960_1058573647584562_3686877869348804387_nCopiii de la Școala Gimnazială nr. 4 din Săcele au început repetițiile din cadrul “Atelierelor de teatru pentru copii”, activitate ce face parte din proiectul  “Să-ce-le-brăm diversitatea”.

Elevii săceleni, dăscăliți de Cristina Voicu și Minodora Duru, au început cu exerciții de înțelegerea textului și interpretarea rolurilor cu intonație, urmând a învăța mânuirea marionetelor special realizate pentru ei. În curând va urma și un spectacol surpriză pus în scenă de micuți.

În cadrul proiectul “Să-ce-le-brăm diversitatea”, sprijinit de Primăria Municipiului Săcele, mai participă Școala Gimnazială nr 1, Liceul Zajzoni Rab Istvan, Liceul George Moroianu (secția română și secția maghiară). Dintre colaboratorii locali ai proiectului fac parte și Cornelia Daneș, Mădălin Gheorghe Iacob, Ciprian Sterpu de la Saceleanul.ro, Radu Colț, Moraru Ștefan, Timea Prosan, Hlavathy Zsuzsánna și Ruxandra Oprică.

Vezi și Clipul de promovare a orașului Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply