Home / Actual / Scriitorii de comunicate din Primăria Săcele ne învârt pe degete cu legislația

Scriitorii de comunicate din Primăria Săcele ne învârt pe degete cu legislația

O informație publică conform căreia majoritatea clădirilor unităților de învățământ din Săcele nu au avize PSI a tulburat apele în oraș.

Primăria Municipiului Săcele a adus printr-un comunicat noutăți privind situația clădirilor unităților de învățământ din Municipiu din perspectiva avizelor PSI.

Scriitorii de comunicate de presă din Primărie ne învart pe degete cu legislația și ne transmit că din 35 de clădiri, 32 NU AU aviz PSI, pentru ca NU AU nevoie de aviz, iar alte 3 clădiri ce AU NEVOIE de aviz, NU îl au încă, dar sunt în curs de avizare!

Matematica este simplă: Nu avem avize ISU la 35 de clădiri școlare!

Despre clădirea fără autorizație sanitară de funcționare din nou liniște la Primăria Săcele!

Când a fost vorba de manevre politice, primarul Municipiului Săcele a acționat altfel, în stilul duplicitar ce-l caracterizează. (click AICI pentru detalii)

Nici tiroliana 7 Scări nu are nevoie de aviz și cu toate acestea Virgil Popa a fortat Consiliul de Administratie sa o inchida provocand prejudiciu urias orasului pe care ar trebui sa-l conduca profesionist.

(VIDEO) Sunt probleme cu curățenia doar în Gârcini? Primarul Virgil Popa nu cunoaște realitatea din oraș

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia