Home / Actual / Primarul Virgil Popa (PSD) a comis un abuz în serviciu?! Tiroliana 7 Scări nu are nevoie de autorizatie ISCIR. Iată de ce!

Primarul Virgil Popa (PSD) a comis un abuz în serviciu?! Tiroliana 7 Scări nu are nevoie de autorizatie ISCIR. Iată de ce!

După celebra ieșire publică cu “mi-au slăbit prezoanele și mi-au tăiat frânele”, demontată de expertiza Poliției, Virgil Popa dezinformează din nou.

A comis acesta un abuz în funcție ordonând închiderea tirolienelor de la 7 Scări?

Una din cele mai populare destinaţii de aventură din România este acum închisă. Tirolienele din masivul Piatra Mare sunt administrate de Regia Pădurilor Săcele, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Local.

Tirolienele au rămas în aer, pe fondul unui război politic între primarul din Săcele şi un consilier local, care se ocupă de această investiţie. Se ocupă cu succes, am completa noi, obiectivele turistice din Piatra Mare producând bani și faimă pentru Săcele!

“Dacă zona pentru ei reprezintă și a fost declarată ca parc de distracții, atunci da, instalația trebuie supusă procedurii de autorizare ISCIR. Este un soi de ambiguitate (n.r. în lege)” declară pentru Digi24 Brașov chiar un inspector șef al ISCIR Brașov.

Ori zona 7 Scări nu este definită și nici declarată ca fiind parc de distracții, deci tiroliana nu are nevoie de autorizatie ISCIR.

Cu un singur lucru suntem de acord cu primarul Municipiului Săcele. Închiderea în plin sezon a tirolianei 7 Scări produce prejudicii mari orașului nostru și cineva trebuie să plătească aceste prejudicii.

De preferabil cine a greșit, da, domnule Virgil Popa? Sau pentru dumneavoastră respectarea legii este o chestiune de opțiune?

Video material mai jos. Sursa Digi24 Brașov

Investiţie blocată de un război politic

Una din cele mai populare destinaţii de aventură din România a fost închisă. Tirolienele din masivul Piatra Mare sunt administrate de Regia Pădurilor Săcele, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Local. Tirolienele au rămas în aer, pe fondul unui război politic între primarul din Săcele şi un consilier local, care se ocupă de această investiţie.

Publicată de Digi24 Brașov pe Vineri, 7 Septembrie 2018

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia