Home / Actual / Mormane de gunoaie! Acuzat chiar de locuitori, primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a ales „politica struțului”

Mormane de gunoaie! Acuzat chiar de locuitori, primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a ales „politica struțului”

Mizerie de nedescris la tot pasul, miros insuportabil și pericol de îmbolnăvire, la drumul mare. Copiii, caii și câinii stau la un loc, printre grămezile de gunoi, și nici gând să vină cineva, să ia vreo măsură.

Săcelenii sunt revoltați și cer conducerii Primăriei să ia, de urgență, măsuri, în întreg municipiul.

Acuzat chiar de locuitorii pe care îi păstorește, primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a ales „politica struțului”.

Aproape că a fugit din sediul Primăriei, culmea coincidenței, chiar cu 10 minute înainte ca echipa Brașov TV să ajungă la sediul instituției, pentru consemnarea punctului de vedere.

Așadar, Virgil Popa a fugit de răspundere, dar asta nu e tot! Primarul din Săcele a fugit și de… muncă!

Mai exact, edilul a plecat de la serviciu cu câteva ore bune înainte de încheierea programului de lucru și a avut, pare-se, treburi mult mai arzătoare.

Nu s-a obosit nici măcar să răspundă la telefonul mobil, în ciuda apelurilor repetate, pentru un punct de vedere.

Reporterii Brașov TV îl invită public, pe primarul Virgil Popa, să le explice localnicilor, și nu numai, motivele din cauza cărora unul dintre cele mai mari municipii din țară arată, în anul de grație 2018,… precum un ghetou.

Materialul video mai jos:

sursa BrasovTv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia