Home / Actual / (pamflet) Nea Ion a fost martorul unei vizite supriză la Tiroliana 7 Scări a unui lider PSD cu mare greutate

(pamflet) Nea Ion a fost martorul unei vizite supriză la Tiroliana 7 Scări a unui lider PSD cu mare greutate

Închisă la ordinele indirecte și abuzive ale primarului Virgil Popa, Tiroliana 7 Scări a fost redeschisă astăzi pentru un invitat special.

La Săcele a aterizat Vioricaaaaaaaa Dăncilaaaaaaaa!

Da, ați citit bine, cel mai bun prim-ministru din istoria României a venit la Dâmbu Morii și a făcut o tură de tiroliană.

Nea Ion (foto dreapta), martor special i-a smuls acesteia următoarea declarație:

“Am sosit la voi direct din Lisabona, capitala Spaniei, unde am fost primită de Impăratul Jose, he he. Nu am vrut să ratez ocazia unei ture, he he. Toata lumea din PSD știe că tirolienele sunt faine, he he. Orice prost știe că nu este nevoie de ISCIRe că decât coboară nu și urcă, he he”

La final, încântată de traseu, Viorica Dăncilă a fost auzită strigând spre edilul săcelean: “De ce ai închis-o Virgile, he he”

Chiar așa, se întreabă și nea Ion, de ce ai închis-o primare?

Acest material este un pamflet. Nea Ion este un personaj fictiv. foto cover: Facebook

↓ Citeste mai jos si chestii FOARTE GRAVE despre Tiroliana 7 Scări ↓

Primarul Virgil Popa (PSD) a comis un abuz în serviciu?! Tiroliana 7 Scări nu are nevoie de autorizatie ISCIR. Iată de ce!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia