Home / Actual / Locuitorii de pe strada Carpaților din Săcele sunt revoltați! Vor siguranța pentru pietonii din zonă și limitarea vitezei maxime pentru autovehicule

Locuitorii de pe strada Carpaților din Săcele sunt revoltați! Vor siguranța pentru pietonii din zonă și limitarea vitezei maxime pentru autovehicule

În urma devierii traficului din Sacele din cauza lucrărilor de pe Bulevardul Brașovului, locuitorii de pe strada Carpaților s-au trezit cu o serie de probleme.

Revoltați, aceștia au decis să trimită o solicitare adresată atât Primăriei Municipiului Săcele, cât și Poliției Săcele.

În această solicitare semnată de 41 de locatari, din 32 de locuințe, inițiatorii punctează problemele de trafic.

Pietonii din zonă, ca participanți la trafic, nu sunt în siguranță deoarece strada nu este prevăzută cu trotuare.

O altă problemă reclamată este viteza cu care autovehiculele tranzitează strada, în urma acestora rezultând foarte mult praf. O problemă olfactivă și de sănătate pentru cei de pe Carpaților.

Deasemenea, locuitorii din zonă spun că soluția alesă de autorități, aceea de a uda strada, nu este decât una temporară, cu efecte de maxim 30 de minute.

Față de cele prezentate mai sus, semnatarii solicitării speră ca în urma analizei situației, problemele să dispară.

Primarul Virgil Popa (PSD) a comis un abuz în serviciu?! Tiroliana 7 Scări nu are nevoie de autorizatie ISCIR. Iată de ce!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia