Home / Actual / Schimbari in PSD Sacele!

Schimbari in PSD Sacele!

Biroul Executiv al organizatiei municipale a PSD Sacele s-a întrunit în şedinţa pe 14 februarie 2015 ocazie cu care preşedintele organizaţiei Constantin Zavarache şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte.

La conducerea organizaţiei a fost numit preşedinte interimar Virgil Popa, cel ce şi-a anuntat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al organizatiei municipale PSD Sacele. Alături de acesta, a intrat în cursă pentru funcţia de preşedinte şi Ovidiu Salomia, cei doi concurând şi pentru poziţia de candidat al PSD la funcţia de primar al municipiului Săcele pentru viitoarele alegeri locale.

Conferinţa Municipala PSD Sacele ce este programată pentru data de 13 martie 2015 va desemna atât preşedintele organizaţiei, cât şi componenţa Biroului Executiv ce va conduce partidul la Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Da este de bun augur o schimbare ,dar si sa srangem randurile caci vin vremuri grele dragi colegi….

  2. Indiferent cine o sa vina sau daca v-a ramane cine este acum, macar sa schimbe ceva ca sa simta si populatia…nu doar ai lor…

Leave a Reply