Home / Actual / Buletine gratuite pentru locuitorii din Garcini

Buletine gratuite pentru locuitorii din Garcini

Joi, 19 februarie, ora 9.00, la sediul Serviciului Public Comunitar Săcele va avea loc caravana pentru realizarea actelor de identitate și/sau stare civilă. Evenimentul se adresează persoanelor de etnie romă din municipiul Săcele, județul Brașov.

Sprijinul va fi acordat prin suportarea contravalorii emiterii cărții de identitate, în caz de expirare și/sau preschimbare, schimbarea domiciliului, pierderea documentului de identitate sau în momentul împlinirii vârstei de 14 ani. În cazul în care se vor regăsi persoane identificate în situația de a nu avea acte de stare civilă sau de identitate și care sunt nedeplasabile aceștia vor putea obține documentele prin intermediul unor acțiuni de tip Camera Mobilă, realizate cu sprijinul partenerului în proiect, Direcția Județeană de Evidență a Populației

spun organizatorii evenimentului.

De asemenea, se vor face anchete sociale pe baza cărora aceaste persoane vor putea beneficia de servicii de asistență pentru obținerea unor drepturi de care au fost privați până acum. Este vorba despre șomaj – întocmire și depunere dosar, asistență medicală – înscriere la medic de familie, informare și consiliere, asistență socială – întocmire și depunere dosar și educație – înscriere la școală, se arată în comunicat.

Acțiunea este organizată de Asociaţia pentru Parteneriat Comunitar Braşov şi Directia Judeţeană Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Braşov și Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Săcele.

sursa: mytex.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. datile tot si dp veti vedea voi ca tot din bani nostri se fac

  2. datile tot si dp veti vedea voi ca tot din bani nostri se fac

Leave a Reply