Home / Actual / 10 goluri pentru Precizia Săcele

10 goluri pentru Precizia Săcele

Weekend bun pentru echipele de fotbal ale clubului FC Precizia Săcele. Seniorii continuă perioada de pregătire a returului Ligii a V-a cu o nouă victorie amicală. Victime au fost de această dată cei de la Dumbrăviţa, scorul final fiind de 5-1 pentru săceleni, 4-1 la pauză. Un meci bun, dominat de Precizia Săcele pentru care au marcat Voicu, Aiftimoaie, Pop, Bucur şi Sănduleac. Un plus pentru evoluţia lui Lucian Voicu în această partidă, un tânăr jucător săcelean care pune suflet pe teren şi este un bun exemplu pentru toţi colegii săi.

Am încredere că a început să se formeze o echipă de valoare. Chiar dacă bugetul este de Liga a V-a, punem suflet şi pasiune pentru a reveni în ligile superioare unde este locul Preciziei Săcele

Andrea Adamo, antrenor Precizia Săcele

Nici juniorii B/C ai Preciziei Săcele (foto sus) nu s-au lăsat mai prejos, ei reuşind să-i învingă cu acelaşi scor (5-1) pe cei de la FC Braşov (juniori C) într-un meci desfăşurat pe stadionul ICIM.

Următoarea partidă a seniorilor de la FC Precizia Săcele va fi duminică la Tg. Secuiesc!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply