Home / Actual / Scapam de cainii agresivi din Sacele?

Scapam de cainii agresivi din Sacele?

O informaţie mult aşteptată de săceleni este pe cale să devină realitate. La şedinţa de consiliu local din 27 noiembrie, s-a anunţat că foarte curând adăpostul de la Codlea va fi deschis oficial, aşteptându-se doar avizul de la Direcţia Sanitar-Veterinară Braşov.

Oraşul Săcele este cap de listă, prima localitate unde echipajele de ecarisaj vor veni să prindă cei mai agresivi câini ai străzii. Prima zona din oraş unde se va interveni pentru a rezolva această problemă este cartierul Electroprecizia.

Să nu creadă nimeni că de la 1 ianuarie vor dispărea toţi câinii vagabonzi din Săcele. Va fi un proces de durată, sperăm ca într-un an să ameliorăm şi să controlăm situaţia

Geczi Gellert – Viceprimar Săcele

În primă fază vor fi prinşi şi duşi la adăpostul de la Codlea un număr de 100 de câini ai străzii din cei aproximativ 500 ce se află pe raza oraşului Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

5 comments

  1. Roxana Slaniceanu

    Dupa care vine perioada de imperechere si …. o sa avem cu 200 de caini in plus!!! Aceasta este Romania lucrului bine facut!!! 🙁

  2. Corect era sa inceapa si o campanie de sterilizare masiva.Situatia v-a fi aceaiasi intr-un an ,cel mult.

  3. Vreau s-o vad si pe asta!!!!!

  4. mai bine se implica primaria in sterilizare ,au avut mijloace si nu au facut-o ,numai are rost sa comentam ,lamentabil ,

  5. SUNT CU ZECILE,ne-am saturat , nu conteaza ca sunt sau nu agresivi se c**a peste tot rastoarna gunoaiele si se inmultesc in plina strada, eu cunosc cel putin 20 persoane muscate in ultimul an si cainii nu pareau agresivi, isi apara teritoriul mai nou, NU II MAI VREM PE STRADA pot sa faca ce vor cu ei nu neaparat eutanasierea (SA DEA NAIBI COPY-PASTE LA LEGILE DIN U.E. si SA LE APLICE ca acolo nu sunt cainii) Incompetenta si delasare chiar rea vointa din partea primariei Sacele)

Leave a Reply