Home / Actual / Scandal în Sacele

Scandal în Sacele

SANYO DIGITAL CAMERAScandal în Săcele la Școala Generala Nr.5 din Gârcini. Profesorul de sport al acestei școli a fost agresat de către un individ ce a pătruns nestingherit în incinta școlii dornic să-i aplice o corecție dascălului. Chemat de profesor pentru a lua măsuri împotriva copilului său, un copil cu un comportament inadecvat pentru o școala, acest părinte a găsit de cuviință să lovească profesorul, fiind necesare îngrijiri medicale. Profesorii din această școala sunt revoltați de situația creată, temându-se pentru viitorul lor și pentru integritatea lor corporală:

După ce oferim educație copiilor, ne umilim în fața idolenței, folosim orice resurse pentru a ne face munca bine, când un coleg a chemat părintele să ia măsuri împotriva copilului său, acesta ne-a băgat în spital colegul!!! Îmi pare rău, dar eu una nu simt nevoia sa tac! Mă simt frustrată și simt umilința din partea autorităților care ar trebui să ne ofere siguranța și la locul de muncă!!                                                                                         

T.M.

Nimeni nu zice nimic?…….o sa ajungem sa facem noi lectiile, in locul elevilor…..amenintati de parinti, de rude!!!!cand un profesor greseste…..taraboi mare!!!!!se stie in toata media……….cand un elev, un parinte, bate un profesor, sau il ameninta……nu e nimic grav….autoritatile “iau masuri”…..toata lumea” intelege “conditiile si mediul in care lucrezi,… pericolele la care te expui…Ok!…faci totul din placere, dar are si placerea asta o limita!!!! Alo,Politia….Jandarmeria,…Primaria Sacele…ce asteptati?…..sa se intample o mai mare nenorocire?nu e de ajuns ? Degeaba, veniti cu idei ” marete” si planuri de “atac” dupa incident!!!!  

      P.C.     

Situația apărută la Școala Generală Nr.5 din Săcele readuce în atenția noastră siguranța din oraș, din școli, pe stradă, în parcuri sau în autobuze, o situație cu atât mai gravă cu cât ea afectează întreaga comunitate săceleană, afectează afacerile, turismul și imaginea orașului nostru.

UPDATE LA STIRE:

Victima a fost operată ieri, fiind vorba de fractură și câțiva dinți scoși, deci mai mult decât îngrijiri medicale. Din păcate nu va putea vorbi 30 de zile, conform medicilor, acesta comunicând cu apropiații prin mesaje.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

13 comments

 1. La ce legi eficiente si politie la fel, nu mai vorbim de primarie, oare la ce sa ne asteptam????
  Terenuri ocupate abuziv, nici o masura urbanistica, vre/o autorizatie de constructie???!!!!!!!

 2. Hai sa/i platim ca sa ne fure!!!! Ajutoare sociale, alocatii, bani de lemne s.a.m.d.!!!! Si tacere totala de la autoritati si de la toti!!! Sintem VINOVATI!!! Vorbiti ca nu costa!!!!

 3. un elicopter echipat cu aruncatoare de napalm ar fi mai bun acolo

 4. Constantin Mazilu

  eu popun sa-i scriem lui Chuck Norris

 5. Jandarmii sunt pe la pungesti sa se bata cu pensionarii. Ca de intrat in Garcini nu au curaj.

 6. Constantin Mazilu

  perfect ai punctat 😉 SUNTEM VINOVATI !!!

 7. Constantin Mazilu

  Liviu Ciocan abia daca au curaj sa treaca prin Garcini… ce sa mai vorbim sa intre pe stradutele de acolo. Asta o spun din cunostinta de cauza in urma incidentelor avute in 2008… remember?

 8. Constantin Mazilu yo yo. Vitejii patriei

 9. Este vorba de Garcini, deci de ce este asta o noutate?

 10. Eu as propune sa fie improprietariti. Sunt terenuri virane nefolosite in Baragan garla. Ocupa abuziv un teren care este de o calitate foarte buna, cu potential economic foarte mare. Ar trebui inceputa o actiune in directia asta. Sa fie improprietariti cu terenuri agricole care stau nefolosite in diverse zone din tara. Ar fi mai bine si pentru ei, poate…

 11. Exista sate in Buzau, Braila, Olt, Dolj s.a. judete care cad in paragina, lipsite de locuitori. Propun ca rezidentii din Garcini sa fie improprietariti in aceste localitati si sa fie evacuati de pe terenurile pe care le ocupa abuziv, impiedicand folosirea acestora la adevarata lor capacitate.

 12. eu propun ca la intrare in sistemul de invatamant profesorul sa prezinte pe langa diploma de la DPPD si un atestat de auto aparare, tir, tras cu arcul, katana, nunchach, pentru a evita pe viitor astfel de incidente… 😉

 13. Dermengiu Ionel , buna gluma :)). Pe bune, astfel de fapte ar trebui sa intre la categoria infractiuni deosebit de grave.

Leave a Reply