Home / Actual / Campanie de sterilizare a câinilor în Sacele

Campanie de sterilizare a câinilor în Sacele

caine_castratPrimăria Municipiului Săcele în colaborare cu Asociația de Protecție a Animalelor “Milioane de prieteni” demarează o campanie de sterilizare a câinilor.

Operația de sterilizare se face de către medicul veterinar al asociației contra cost, proprietarii urmând a plăti suma modică de 50 de lei pentru fiecare animal sterilizat.

Pensionarii cu pensii mici și persoanele defavorizate beneficiază de gratuitate, ce se va acorda în urma verificării unor acte doveditoare.

Proprietarii dornici să își sterilizeze câinii sunt rugaţi să se înscrie pe lista de aşteptare între orele 13:00-16:00, listă ce va fi gestionată de Serviciul Administrativ al Primăriei Municipiului Săcele sau pot suna la numărul de telefon 0760.679.871

Sursa Primaria Municipiul Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Cainii fara stapani care nu au "suma modica de 50 de lei"cand vor fi castrati?.Stapanii de caini care le dau drumul pe strazi zi de zi cand vor fi amendati?

Leave a Reply