Home / Actual / Săcelenii sunt revoltați! Bradul de Crăciun de la Primărie a fost tăiat din cartierul Electroprecizia
fotomontaj Saceleanul.ro

Săcelenii sunt revoltați! Bradul de Crăciun de la Primărie a fost tăiat din cartierul Electroprecizia

Momente incredibile la Săcele, acolo unde administrația condusă de Popa Virgil a luat o decizie extrem de controversată. 

Anul acesta bradul de Crăciun din fața primăriei Săcele a fost tăiat nu din pădurile municipiului ce se întind pe câteva mii de hectare, ci chiar din … cartierul Electroprecizia.

Momentul a fost surprins și comentat chiar de locuitorii municipiului pe paginile unei rețele de socializare, majoritatea dintre aceștia fiind revoltați.

Iată ce spun ei:

”Dacă ia plăcut asa de mult bradul ala nu mai bine îl impodobea acolo unde era fără sa îl omoare. Din păcate din ce in ce în ce mai gri și trista va deveni precizia. RUSINE” scrie Bodan P.

“Operațiunea speciala, cu mașina de poliție in fața. Rușine sa va fie, va deranja un brad. Nu știți ce sa mai faceți. Sa inteleg că a-ți ras padurea din Sacele și acum ii tăiați pe cei din cartier” completeaza si Lore D

”Rusine sa va fie ati terminat cu padurea acum ati ajuns si in cartier”, spune si Angelica N.

”Cum să tai brazii din cartiere să îi împodobești?? 10% din oxigen ați eliminat! Ferească Domnu…” comenteaza si Codrut B

”L-au taiat din fata blocului meu. Nu gaseau unul in padure, sa il planteze cu radacini cu tot? De ce trebuie sacrificat an de an cate un brad din oras?” concluzioneaza amar si Victoria N

Acestea nu sunt singurele comentarii ce surprind dezamagirea si revolta de inteles a celor din Electroprecizia, un cartier unde Popa Virgil a castigat alegerile, iar acum defriseaza si putina vegetatie ramasa. 

Păcat! Mare păcat! 

Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia