Home / Actual / Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Data de 14 noiembrie marchează ziua mondială de luptă împotriva diabetului zaharat. Cu toate că insulina a fost descoperită acum mai bine o sută de ani, milioane de persoane cu diabet nu au la dispoziție tratamentul necesar.

❗ 𝑳𝒂 𝒇𝒊𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 6⃣ 𝒔𝒆𝒄𝒖𝒏𝒅𝒆, 𝒖𝒏 𝒑𝒂𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕 𝒑𝒊𝒆𝒓𝒅𝒆 𝒍𝒖𝒑𝒕𝒂 𝒄𝒖 𝒅𝒊𝒂𝒃𝒆𝒕𝒖𝒍.
➡️ Această boală este caracterizată prin prezența unei cantități mai mari sau mai mici de insulină în corpul pacienților. Astfel, nivelul anormal al glicemiei din sânge poate duce la deteriorarea organelor, dacă situația persistă.
👥 În prezent, un adult din 10 are diabet, iar specialiștii estimează faptul că până în 2030, un adult din 9 va suferi de această afecțiune. La nivel mondial, 537 de milioane de pacienți sunt diagnosticați cu diabet, iar numărul acestora va ajunge la 643 de milioane în 2030.
__________________________________________
👩🏻‍⚕️ Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, în cadrul Policlinicii Municipiului Săcele. Serviciile oferite sunt:
➡ consultație de specialitate;
➡ teste clinice;
➡ măsurarea forței musculare cu dinamometrul;
➡ teste de sensibilitate;
➡ indice gambă/braț;
➡ eliberare adeverință medicală pentru Fișa Auto;
➡ consultații nutriție.

📞☺️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia