Home / Actual / Computer tomograf la Spitalul Municipal Săcele

Computer tomograf la Spitalul Municipal Săcele

Computer tomograf la Spitalul Municipal Săcele

De ieri, 14 noiembrie, computerul tomograf (CT) cu sistem PACS achiziționat de către Spitalul Municipal Săcele a devenit funcțional, după ce unitatea medicală a primit toate avizele necesare.

La Spitalul Municipal Sacele se vor realiza într-o primă fază computer tomografii pentru pacientii din structurile de spitalizare continuă, pentru unele specialități în spitalizarea de zi, dar si contra cost, cu prețuri comparabile cu celelalte unități medicale din județul Brașov.

Investigațiile se vor efectua doar cu programare si numai cu recomandare medicală din partea unui specialist.

Unitatea va demara procedurile de contractare a serviciilor de imagistică și radiologie prin computer tomografie cu CJAS Brasov.

Valoarea acestei investiții este de 3.177.500 lei fără TVA, suma fiind asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare în cadrul proiectului Consolidarea capacității Spitalului Municipal Sacele de a gestiona criza sanitară generată de COVID-19.

Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia