Home / Actual / Din nou în zona Subobrej! Un șofer a fost găsit de polițiștii săceleni și fără permis și cu plăcuțele expirate

Din nou în zona Subobrej! Un șofer a fost găsit de polițiștii săceleni și fără permis și cu plăcuțele expirate

La data de 16 noiembrie 2022, în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea pe strada Subobrej din municipiul Săcele, un autoturism ce avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii.

Conducătorului auto i-au fost solicitate, pentru control, documentele sale de identitate, precum și ale autovehiculului condus, acesta declarând faptul că nu le are asupra sa.

S-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date a Poliției Române, ocazie cu care polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut și drepul de a conduce suspendat pentru o abatere la regimul rutier săvârșită anterior, iar numerele de înmatriculare provizorie ce erau montate pe autovehicul erau expirate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false” și ,,Conducerea unui vehicul  fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Săcelenii sunt revoltați! Bradul de Crăciun de la Primărie a fost tăiat din cartierul Electroprecizia – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia