Home / Actual / Săcelenii ce locuiesc pe străzile secundare sunt înnecați în praf! Gödri Janos este doar un exemplu

Săcelenii ce locuiesc pe străzile secundare sunt înnecați în praf! Gödri Janos este doar un exemplu

Lucrările edilitare de pe “bulevardele” principale nu sunt un coșmar doar pentru locuitorii de pe aceste străzi, ci mai ales pentru cei care au ghinionul de a domicilia pe strpzile secundare pe unde traficul a fost deviat pentru câteva luni.

Una dintre aceste străzi este Gödri Janos, acolo unde locatarii sunt înnecați în praful creat de traficul ridicat și de nesusținut pentru aceste artere nemodernizate.

Combinația dintre drumurile cu piatră spartă și viteza mașinilor ce trec pe aici ridică nori de colb ce se depune peste tot: în casă, pe mașini, pe flori și pe copaci, un real coșmar pentru toată lumea și un pericol major pentru sănătatea săcelenilor.

De altfel, locatarii ne-au pus la dispoziție și o serie de fotografii din zonă alături de un mesaj disperat:

Iată cum arată strada ocolitoare intre Baciu si Turches “Godri Janos” …. dupa ce ca este un praf cumplit au aparut si gropile și în plus un grilaj dă să se surpe !!!

Tot Săcelele circulă pe aici și este un dezastru!!! Praf …praf …praf … au stropit de 2-3 ori, iar acum nu mai vin să ude strada! Ne înnecam de la praf !

Un cosmar ce nu se va termina curând! Și nu doar pentru ei!

Incompetență și nepăsare! Duminică, în plin sezon, tiroliana și canionul 7 Scări au stat închise

Mărturiile continuă: “E groaznic ce se întâmplă la Săcele! Ori de câte ori merg cu autobuzul mi se face rău”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia