Home / Actual / Lidl vine la Săcele! Unde se va construi acest supermarket?

Lidl vine la Săcele! Unde se va construi acest supermarket?

O veste mult așteptată de săcelenii ce își fac cumpărăturile și la Lidl.

Retailerul german va deschide o unitate și la Sacele.

Amplasamentul acesteia nu a fost încă făcut public, dar pe surse, ar fi vorba de zona străzii Câmpului (Ocolitoarea Săcele) intersecție cu strada Agronomiei.

Contactată de redacția Săceleanul.ro, echipa de comunicare a Lidl România spune că: “Suntem în continuare deschisi la noi oportunitati de dezvoltare, iar judetul Brasov ramane foarte important pentru noi. Cu toate acestea, in acest moment, nu putem vorbi despre planuri concrete pentru constructia unei unitati in zona mentionata de Dvs”

Lidl are în România peste 240 de magazine și aproximativ 10.800 magazine și aproape 150 centre de logistică la nivel mondial.

Deși unitățile Lidl au un concept standard, acestea sunt flexibile și reprezinta cele mai bune soluții pentru a integra magazinele în specificul zonelor în care sunt amplasate, filosofie ce urmează a fi implementată și la viitoarea unitate din Săcele.

Incompetență și nepăsare! Duminică, în plin sezon, tiroliana și canionul 7 Scări au stat închise

Domeniul Dâmbu Morii: Tradiția agrementului de calitate de la Dâmbu Morii continuă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia