Home / Actual / Domeniul Dâmbu Morii: Tradiția agrementului de calitate de la Dâmbu Morii continuă!

Domeniul Dâmbu Morii: Tradiția agrementului de calitate de la Dâmbu Morii continuă!

Mulți săceleni își aduc aminte cu plăcere de Cabana Dâmbu Morii și de ceea ce reprezenta ea pentru turismul de weekend și nu numai în zona Săcele – Canionul 7 Scări – Piatra Mare. 

Dar chiar dacă acestă cabana nu mai există, în prezent fiind o ruină, zona Dâmbu Morii prezintă atracții turistice și de agrement de cea mai bună calitate.

Domeniul Dâmbu Morii este de departe cea mai importantă dintre ele! 

Domeniul Dâmbu Morii este cel mai bun loc unde să profităm cât se poate de mult de soare și de aerul curat, iar pentru ca ne aflam în plin sezon estival am putea spune că distracția de abia acum începe.

Marabou, terasa de vară cu piscină exterioară încălzită, își propune să distreze întreaga familie.

Cei mici se pot bucura de locul de joacă amenajat special pentru ei sau se pot distra în piscina cu adâncime mică destinată lor.

Între timp, părinții sunt încurajați să se relaxeze citind o carte, savurând un cocktail de vară cu fructe la baldachinele ferite de soare.

Cei care își doresc un bronz auriu de munte sunt invitați sa se destindă în bătaia razelor de soare pe șezlongurile din jurul piscinei Marabou.

Nu am uitat nici mâncarea, la o calitate ce transformă vizita la Domeniul Dâmbu Morii într-o experiență adevarată, o stare în care toate simțurile sunt răsfățate.

Muzica cu ritmuri de vară vă transmite energie vie, iar la Domeniul Dâmbu Morii aveți promisiunea că orele petrecute aici vă vor încarca bateriile pentru următoarele zile.

Vă așteptăm! 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia