Home / Actual / Saceleni la Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori

Saceleni la Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori

Rezultate bune pentru săceleni la Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori şi tineret care s-au disputat în localitatea Val di Fiemme din Italia.

Dana Haralambie legitimată la ACS Săcele a fost reprezentanta României în concursul de sărituri cu schiurile, alături de Bianca Ștefăniță (CSS Brașovia). Pe trambulina cu punctul de construcţie la 95 de metri au evoluat cele mai multe dintre sportivele prezente în circuitul Cupei Mondiale. Dana Haralambie a reuşit să se califice în mansa secundă a concursului după o săritură de 84,5 metri, finalul regăsind-o pe poziţia a 20-a după o altă saritură bună de 83,5 metri, în timp ce Bianca Ștefăniță s-a clasat doar pe locul 42.

Pe aceeaşi trambulină de la Val di Fiemme a avut loc şi concursul băieților, în care săceleanul Eduard Török legitimat la CSS Dinamo Râşnov a reuşit să se califice în manşa secundă de pe poziţia 23 cu o săritură de 83 de metri, în final clasându-se pe poziţia 25 din 71 de sportivi, după o săritura de 91 de metri. Celălalt român aflat la startul competiţiei, Robert Tatu, legitimat la Dinamo Braşov, a ocupat locul 47 cu o săritura de 79 de metri.

Felicitări celor doi săceleni care reprezintă oraşul cu mândrie în competiţiile mondiale!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply