Home / Actual / Saceleanul.ro se alatura campaniei “Let’s do it, Romania”

Saceleanul.ro se alatura campaniei “Let’s do it, Romania”

În 2013, peste 96 de ţări de pe glob vor organiza o zi de curăţenie naţională, sub umbrela mişcării internaţionale „Let`s Do It, World!”. România va fi şi în acest an parte din ampla campanie de ecologizare. Proiectul aduce împreună autorităţi, companii, ONG-uri, persoane publice şi voluntari pentru a face curăţenie în toată ţara, într-o singură zi. Saceleanul.ro nu va lipsi de pe harta ecologizării.

După succesul primelor trei ediţii din 2010, 2011 si 2012, la care au participat peste 650.000 de voluntari ce au colectat peste 1,6 milioane de saci de deşeuri, ziua de curăţenie naţională din România a devenit deja o tradiţie, care uneşte românii de peste tot. Anul acesta, în aceeaşi lună cu România vor face curăţenie generală Olanda, Franţa şi Rusia.

Saceleanul.ro se alătura campaniei “Let’s Do It, Romania!” şi îi invită pe toţi cei care vor să sprijine acţiunea din 28 septembrie sau cei care doresc să se implice în organizarea ei, să ia legatura cu noi.

In prima etapă, Saceleanul.ro împreună cu cei peste 20 de prieteni care şi-au confirmat prezenţa la această acţiune, vom carta zonele în care sunt identificate mormane de gunoi pe raza oraşului Săcele. Persoanele care doresc să ne ajute în acest sens sunt invitate să ne contacteze şi să ne comunice zonele identificate.

Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective, harta ce se va gasi pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Dincolo de semnificaţia ecologică, „Let`s Do It, România!” este o invitaţie de a lua atitudine şi de a schimba ceva atunci când lucrurile nu merg aşa cum ne-am dori.

 Vă aşteptăm alături de noi.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply