Home / Actual / Campanie de deratizare si dezinsectie in Sacele

Campanie de deratizare si dezinsectie in Sacele

Incepând cu data de 9 septembrie 2013 până în data de 12 septembrie 2013, Primăria municipiului Săcele demarează acţiunea de dezinsecţie şi deratizare pe domeniul public.

Dezinsecţia se va desfăşura în serile de luni şi marţi începând cu orele 20:00-00:00 şi dimineaţa între orele 06:30 – 8:00 iar deratizarea în dimineţile de luni şi marţi între orele 7:00-10:00.

Pe aceasta cale vă rugăm ca după orele 20:00 pe timpul dezinsecţiei, să evitaţi  ieşirea din casă, atat dumneavoastra cat si animalele de companie.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. Ba fratilor the cainii cand aveti de gand sa-i strangeti, asteptati sa moara un copil si in Sacele?

  2. In Sacele este sezonul distractiilor: dupa Santilie si festivalul inter-etnic, urmeaza Zilele Sfantului Mihail. Nu le sta alesilor mintea la cainii vagabonzi.

  3. Dezinfectați și cartierul Gârcini! Aruncați și niște prafuri acolo să moară toți ce 11-12000 de animale fără țară și acte de proprietate!

    Iar știrea e incompletă, spuneți-ne ce zone să evitem și zilele respective!

  4. Nu de alta, dar în respectivul interval orar lumea mai iese din casă, mai merge la muncă și la cumpărături pri vin de la serviciu…

Leave a Reply