Home / Actual / Doi saceleni au alergat la Corcova Trail Race

Doi saceleni au alergat la Corcova Trail Race

participa corcovaSuntem încântaţi să vă relatăm că în perioada 30 august – 1 septembrie, doi componenţi ai Asociaţiei Turismului Săcelean Babarunca, şi anume Iuliu Dopovecz la categoria peste 50 de ani şi Rauchman Raymond la categoria 35-50 de ani au participat la Corcova Trail Race – primul concurs de alergare prin vie din România. Această curs s-a desfăşurat pe domeniul podgoriei Corcova şi a fost organizată de “Sport La Orice Vârstă” şi Corcova Roy&Dâmboviceanu Winery.

Într-o companie extraordinară din care se distingea campionul României la maraton, locul 26 la mondialele de la Moscova 2013 şi locul 26 la Olimpiada de la Londra 2012 – Marius Ionescu, campionul României şi al Spaniei la orientare, Ionuţ Alin Zinca – multiplu medaliat european şi mondial la alergare montana şi Ancuţa Bobocel, multipla campioană a României în probe de alergare, săcelenii au avut o comportare onorabilă terminând cursa pe pozitiile 85, respectiv 110 din aproximativ  150 competitori înscrişi.

logoCompetiţia de la Corcova, judeţul Mehedinţi, s-a desfăşurat pe distanţa de 15 kilometri cu 400 m diferenţa de nivel între start şi sosire, taxa de participare fiind de 80 de lei pentru fiecare concurent.

Deplasarea celor doi săceleni s-a făcut în deplin anonimat, fără a beneficia de nici un sponsor, fiecare competitor suportându-şi cheltuielile. Printre organizatori s-a numarat şi săceleanul Silviu Bălan, o adevarată vedetă naţională a alergării montane. Saceleanul.ro îi felicită pe toţi cei implicaţi în acest eveniment şi le doreşte ”alergare uşoară”

Farmacia Precizia

Leave a Reply