Home / Actual / Doi saceleni au alergat la Corcova Trail Race

Doi saceleni au alergat la Corcova Trail Race

participa corcovaSuntem încântaţi să vă relatăm că în perioada 30 august – 1 septembrie, doi componenţi ai Asociaţiei Turismului Săcelean Babarunca, şi anume Iuliu Dopovecz la categoria peste 50 de ani şi Rauchman Raymond la categoria 35-50 de ani au participat la Corcova Trail Race – primul concurs de alergare prin vie din România. Această curs s-a desfăşurat pe domeniul podgoriei Corcova şi a fost organizată de “Sport La Orice Vârstă” şi Corcova Roy&Dâmboviceanu Winery.

Într-o companie extraordinară din care se distingea campionul României la maraton, locul 26 la mondialele de la Moscova 2013 şi locul 26 la Olimpiada de la Londra 2012 – Marius Ionescu, campionul României şi al Spaniei la orientare, Ionuţ Alin Zinca – multiplu medaliat european şi mondial la alergare montana şi Ancuţa Bobocel, multipla campioană a României în probe de alergare, săcelenii au avut o comportare onorabilă terminând cursa pe pozitiile 85, respectiv 110 din aproximativ  150 competitori înscrişi.

logoCompetiţia de la Corcova, judeţul Mehedinţi, s-a desfăşurat pe distanţa de 15 kilometri cu 400 m diferenţa de nivel între start şi sosire, taxa de participare fiind de 80 de lei pentru fiecare concurent.

Deplasarea celor doi săceleni s-a făcut în deplin anonimat, fără a beneficia de nici un sponsor, fiecare competitor suportându-şi cheltuielile. Printre organizatori s-a numarat şi săceleanul Silviu Bălan, o adevarată vedetă naţională a alergării montane. Saceleanul.ro îi felicită pe toţi cei implicaţi în acest eveniment şi le doreşte ”alergare uşoară”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply