Home / Sport / FC Sacele – A.S. Prejmer 0-1, in Cupa Romaniei

FC Sacele – A.S. Prejmer 0-1, in Cupa Romaniei

Aproximativ 150 de spectatori au asistat, pe o vreme mohorâtă, la meciul de Cupa României dintre FC Săcele și A.S. Prejmer. Cei prezenți au avut parte de o partida încâlcită, fără faze spectaculoase în prima repriză, cu un plus pentru A.S. Prejmer, echipă ce a avut 2 ocazii consecutive. La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0. Și partea a doua a meciului a fost la fel de echilibrată și nimeni nu bănuia nebunia ce urma să fie pe finalul partidei. Mai întâi .a fost un gol anulat pentru o pozitie de ofsaid al celor de la FC Săcele, pentru ca în minutele de final, în urma unei faze fixe, AS Prejmer să dea lovitura, marcând primul gol. Au urmat 5 minute de prelungiri cu 3 eliminări. Un conflict între portarul celor de la A.S. Prejmer și Tinca de la Săcele, s-a lasat cu pumni împarțiți și o grămădă generală. Ambii au fost eliminați. Tot eliminat a fost și Bodrea, de la Săcele pentru cumul de cartonașe. S-a terminat 0-1, într-un meci cu mulți nervi și prea puține realizări tehnice de partea echipei noastre.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Țigănie făcută de arbitru! Eu de pe scaun n-am putut să-mi dau seama ce offisde putea să fie când toți jucători din ambele tabere erau băgați în poartă

  2. Arbitrul și cu echipa care n-avea interes au făcut ca meciul să fie unul ca de curtea școlii! Sper va duminică să fie mult mai bine și să mai bage ceva juniori! Cel mai bun a fost copilul acela de 16 ani!

Leave a Reply