Home / Sport / FC Sacele – A.S. Prejmer 0-1, in Cupa Romaniei

FC Sacele – A.S. Prejmer 0-1, in Cupa Romaniei

Aproximativ 150 de spectatori au asistat, pe o vreme mohorâtă, la meciul de Cupa României dintre FC Săcele și A.S. Prejmer. Cei prezenți au avut parte de o partida încâlcită, fără faze spectaculoase în prima repriză, cu un plus pentru A.S. Prejmer, echipă ce a avut 2 ocazii consecutive. La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0. Și partea a doua a meciului a fost la fel de echilibrată și nimeni nu bănuia nebunia ce urma să fie pe finalul partidei. Mai întâi .a fost un gol anulat pentru o pozitie de ofsaid al celor de la FC Săcele, pentru ca în minutele de final, în urma unei faze fixe, AS Prejmer să dea lovitura, marcând primul gol. Au urmat 5 minute de prelungiri cu 3 eliminări. Un conflict între portarul celor de la A.S. Prejmer și Tinca de la Săcele, s-a lasat cu pumni împarțiți și o grămădă generală. Ambii au fost eliminați. Tot eliminat a fost și Bodrea, de la Săcele pentru cumul de cartonașe. S-a terminat 0-1, într-un meci cu mulți nervi și prea puține realizări tehnice de partea echipei noastre.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Țigănie făcută de arbitru! Eu de pe scaun n-am putut să-mi dau seama ce offisde putea să fie când toți jucători din ambele tabere erau băgați în poartă

  2. Arbitrul și cu echipa care n-avea interes au făcut ca meciul să fie unul ca de curtea școlii! Sper va duminică să fie mult mai bine și să mai bage ceva juniori! Cel mai bun a fost copilul acela de 16 ani!

Leave a Reply