Home / Actual / Săceleanul Gabi Imre participă în week-end la Campionatul Naţional de Drift 2016

Săceleanul Gabi Imre participă în week-end la Campionatul Naţional de Drift 2016

Săceleanul Gabi Imre (foto), singurul pilot din judeţul Braşov care participă la Campionatul Naţional de Drift 2016, anunţă un spectacol de zile mari la etapa inaugurală, care va avea loc în acest week-end pe circuitul de la Prejmer. După ce la sfârşitul lunii trecute, pilotul braşovean a fost singurul român clasat pe podium la International Grand Prix de la Bucureşti, acum, acesta şi-a propus să se claseze din nou în topul etapei care va deschide sezonul în driftul autohton.

„La fel ca la Bucureşti, voi concura pe BMW-ul e30, care are 280 de cai putere, şi pe care îl folosim şi la Academia de Drift. «Monstrul» BMW 36 de 600 de cai este încă în pregătiri, probabil va ieşi pe traseu de etapa viitoare. Chiar şi aşa, vreau să fac o figură bună, mai ales că e prima oară când particip într-o competiţie oficială chiar la mine acasă. Cu siguranţă va fi spectacolul pe care îl aşteaptă toată lumea”, a spus Gabi Imre, care este şi instructorul pentru zona Ardeal al Academiei de Drift.

Anul trecut, la evenimentul de drift organizat la Prejmer, săceleanul, care este şi campion naţional la karting, a fost arbitru. Cei mai buni 45 de piloţi români şi bulgari vor lua startul la prima etapă a Campionatului Naţional de Drift, o premieră de la legalizarea acestui sport la începutul acestui an.

Citeşte şi ce rezultat bun a mai obţinut Gabi Imre în acest an

Runda de la Prejmer va începe sâmbătă, cu sesiunile de antrenamente libere, de la ora 10.00, iar calificările sunt programate pentru aceeaşi zi începând cu ora 16.00, pentru debutanţi, respectiv ora 17.30, pentru profesionişti. Celebrele battle-uri vor avea loc duminică, de la ora 13.00, pentru debutanţi şi de la ora 15.20 pentru clasa Pro, iar ceremonia de premiere este programată pentru ora 18.00.

În total peste 18.000 de cai putere se vor dezlănţui la evenimentul unde accesul publicului va fi gratuit de-a lungul celor două zile de concurs.

Succes, Gabi Imre!

sursa: bzb.ro

drift gabi imre

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply