Home / Actual / FC Precizia Săcele în finala Cupei, faza pe județ

FC Precizia Săcele în finala Cupei, faza pe județ

Precizia Săcele a reușit să se califice în finala Cupei României, faza pe județ, după ce miercuri a învins pe teren propriu formația AS Cetatea Rupea Homorod cu scorul de 1-0 prin golul înscris de Gologan Alexandru Florin în minutul 84. În tur, jucătorii conduși de Petre Lucian reușiseră un rezultat de egalitate, 2-2 în deplasare.

Finala va fi disputată în compania celor de la CS Chimia Orașul Victoria, echipă care a trecut de Olimpic Voila cu un categoric 8-1 la general (7-1 acasa și 1-0 în deplasare). Echipa noastră s-a întâlnit de 2 ori în acest campionat cu viitoarea adversară din finală, ambele meciuri fiind câștigate de săceleni, rezultatele de 7-0 în deplasare și 4-2 acasă pe 14 mai fiind dătătoare de speranță.

Finala va avea loc miercuri 8 iunie în orașul Victoria! Mult succes băieți, așteptăm o bucurie din partea voastră! Hai Precizia!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply