Home / Actual / Săcele, pe lista localităților din județ unde Orange România oferă viteze de până la 500 Mbps în download

Săcele, pe lista localităților din județ unde Orange România oferă viteze de până la 500 Mbps în download

Bizbrasov.ro anunta ca Orange România, operatorul de telecomunicații și-a îmbunătățit infrastructura și aduce viteze de până la 500 Mbps în download pentru 95 orașe din țara noastră.

Printre acestea se numără și 6 localități din județul Brașov, respectiv municipiile Brașov, Codlea, Făgăraș și Săcele, dar și orașele Ghimbav și Zărnești.

Pentru a beneficia de aceste viteze trebuie să ai un telefon compatibil: Huawei Mate 10 Pro, Samsung GALAXY S9 și S9 Plus, Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ Premium, iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, conform bizbrasov.ro

Tehnologia pentru vitezele 4G+ de până la 900 Mbps a fost furnizată de către Huawei.

După lucrările de îmbunătățire a infrastructurii, în zonele cu acoperire 4G în care viteza maximă era de până la 150Mbps, aceasta creşte până la 200Mbps. Zonele cu acoperire 4G+, cu viteze de până la 375 Mbps, vor beneficia acum de viteze de download de până la 500 Mbps.

sursa: bizbrasov.ro

Festivalul “Gloria Domini – Brașovul Pascal” ajunge anul acesta și la Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply