Home / Actual / Festivalul “Gloria Domini – Brașovul Pascal” ajunge anul acesta și la Săcele.

Festivalul “Gloria Domini – Brașovul Pascal” ajunge anul acesta și la Săcele.

Inceput in 2017, Festivalul ”GLORIA DOMINI – Brașovul Pascal” își propune să promoveze valorile, principiile și tradițiile religioase, culturale și de patrimoniu ale tuturor comunităților confesionale și etnice, precum și monumentele și obiectivele culturale specifice Țării Bârsei.

Fie că vorbim de populația ortodoxă, catolică, romano-catolică, reformată sau luterană, de comunitatea de evrei sau de comunitatea grecească, acestea demonstrează prin păstrarea și promovarea tradițiilor specifice faptul că românii, maghiarii, sașii, grecii sau alte comunități conlocuitoare sunt un exemplu viu de solidaritate, toleranță și bună comuniune.

Anul acesta 3 manifestări culturale din cadrul Festivalului “Gloria Domini – Brașovul Pascal” vor avea Săcelele ca loc de desfăsurare.

Astfel, pe 12 martie, ora 19.00, la Centrul Multicultural si Educational – iubitorii filmului pot vedea ”Patimile lui Hristos”, o productie in regia lui Mel Gibson, cu Jim Caviezel și Maia Morgenstern. 

Pe 14 martie, ora 19.00 – spectacolul ”Querer!” al Teatrului “Andrei Mureșanu” din Sf. Gheorghe, un spectacol cu muzică live și dans

Joi, 15 martie, ora 12.00 – la Centrul Multicultural si Educational – “Biserica si Unirea”, un spectacol conferintă.

Intrarea este liberă la toate evenimentele!

Teatrul “Andrei Mureșanu” ne aduce piesa “O noapte furtunoasă” pe 22 martie la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply