Home / Actual / Teatrul “Andrei Mureșanu” ne aduce piesa “O noapte furtunoasă” pe 22 martie la Săcele

Teatrul “Andrei Mureșanu” ne aduce piesa “O noapte furtunoasă” pe 22 martie la Săcele

După o pauză de 3 ani în care am așteptat deschiderea sălii de spectacole a Centrului Multicultural, echipa Saceleanul.ro reîncepe organizarea serilor de teatru de la Săcele. Și cum am putea reîncepe mai bine decât cu prietenii de la Sf Gheorghe, de departe cei mai apreciaţi actori ce au urcat pe scenă în ultimii ani la Săcele.

Un spectacol de neratat, piesa “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale se joacă la Săcele pe 22 martie, începând cu orele 19:00 la Centrul Multicultural și Educațional Săcele.

Biletele se vor pune în vânzare după 15 februarie şi vor costa 20 de lei. Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați la nr de tel 0734.09.19.29.

Deși spectacolul respectă textul clasic scris de I. L. Caragiale, citit pentru prima dată în fața publicului în anul 1878, montarea lui Cristian Ban este cea care îl face diferit față de alte spectacole similare.

Trupa Teatrului „Andrei Mureșanu” vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru, tineri și adulți deopotrivă, cu un nou spectacol din dramaturgia clasică românească: „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, în regia lui Cristian Ban.

Vom reveni cu detalii!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply