Home / Actual / Săcele are centru de carantina la Ziurel
sursa foto Facebook Ziurel

Săcele are centru de carantina la Ziurel

Centrul Ziurel din Cernatu a devenit de curand Centrul de carantina Ziurel – Săcele. În doar două zile administrația centrului a reușit să afle toate informațiile de care avea nevoie pentru funcționarea Ziurel în regim de carantină și a obținut majoritatea materialelor necesare pentru protectia și sigurana personalului care va lucra în centru.

Aici sunt cazate 9 persoane aflate în carantină. Acestea au sosit sub escorta și supravegherea Poliției, foarte obosiți, dar și recunoscători pentru felul cum au fost primiți și tratați de echipa Ziurel de la recepție și de autorități (DSP, Poliția Locală și reprezentanții Primăriei).

Cazarea se face în camere separate, câte o persoană sau mai multe după caz și tot aici s-a înființat si o receptie un mini call-center pentru a putea ține o legătură permanentă cu fiecare cameră în parte. 

în paralel s-a reușit și perfectarea celor 6 contracte necesare funcționării centrului (dezinfecție, deșeu biologic, lenjerie contaminată, curățenie, catering și contractul de prestări servicii cu primăria).

În centru totul funcționează bine! Toate circuitele de siguranță au fost stabilite și marcate corespunzător și am primit de la Primărie suficient dezinfectant pentru toate zonele de acces, precum și pentru cele de primire oaspeți. 

Avem și indicatoare inscripționate profesional pentru deșeurile medicale, accesul în centru și filtrele de decontaminare, precum și viziere de protecție. Măștile de protecție sunt și ele pe drum.

spune Daniel Hristea – Centrul Ziurel

Administratia Ziurel le mulțumește tuturor celor ce au ajutat să pornească motoarele acestui interesant mecanism, care se numește centru de carantina. 

PNL Săcele cere ca cei 200.000 lei să meargă în altă direcție: 8000 de pachete cu manusi, masti si dezinfectanti pentru TOȚI sacelenii

Până în acest moment nu au fost probleme de tulburare a ordinii și siguranței publice în Gârcini

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia