Home / Actual / O veste bună și una mai rea despre persoanele în carantină și cele aflate în autoizolare la Săcele

O veste bună și una mai rea despre persoanele în carantină și cele aflate în autoizolare la Săcele

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 115 de persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, iar 11 persoane se află în carantină.

Vestea bună este că numărul persoanelor aflate în autoizolare și monitorizate la domiciliu a scăzut de la 156 la 115 în doar 2 zile de la ultima raportare.

Vestea mai puțin bună este că, în schimb, persoanele aflate în carantina sunt acum cu 7 mai multe, numărul lor ajungând la 11.

În județul Brașov, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, până ieri, 7 aprilie, 306 persoane se află în carantină, iar 4.644 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Primăria Municipiului Săcele face un apel către cetățenii municipiului care au călătorit recent în zonele cu epidemie de coronavirus sa rămână in izolare la domiciliu și să contacteze autoritățile pentru a putea fi monitorizați și pentru a preveni o eventuală răspândire a virusului.

Persoanele care nu respectă această măsură riscă o amendă de până la 20.000 lei conform prevederilor legale în vigoare.

Reamintim cititorilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19.

Se pregătesc 4000 de pachete! Primarul Virgil Popa vrea să folosească 200.000 lei pentru ajutorarea persoanelor din Gârcini

Până în acest moment nu au fost probleme de tulburare a ordinii și siguranței publice în Gârcini

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia