Home / Actual / Săcele: Am aflat cât costă 1 metru/ster de lemn la depozitul din Doina. Detalii mai jos!

Săcele: Am aflat cât costă 1 metru/ster de lemn la depozitul din Doina. Detalii mai jos!

Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele a propus spre aprobarea Consiliului Local preţul de vânzare al lemnului de foc fasonat în steri, nesortat, din speciile fag şi alte diverse esenţe tari, destinat valorificării către populaţie din depozitul propriu.

Dacă preţul pentru acest lemn de foc livrat la limita drumului forestier este de 110 lei per metru/ster, de data aceasta tariful se referă la lemnul livrat loco la depozitul ce urmează a fi amenajat în zona CAP Doina din Săcele.

Persoanele cu domiciliul în Săcele ce doresc să achiziţioneze acest lemn direct din depozit vor plăti 171 lei/mst (TVA inclus)

Diferenţa faţă de preţul de 110 lei se datorează costurilor suplimentare ce rezultă din transportul lemnului până la depozit, manipularea acestuia, chiria terenului şi costurile cu paza şi protecţia obiectivului.

Conducerea Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele estimează că din 1 septembrie acest depozit de lemn de foc ar putea deveni funcţional.

Accident la Săcele. Un tânăr biciclist a ajuns la Urgențe. Detalii în știre!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply