Home / Actual / Disz Tipo Digital, o poveste de succes care crește frumos la Săcele – partea I

Disz Tipo Digital, o poveste de succes care crește frumos la Săcele – partea I

Ideea de la care a pornit articolul a fost alta. Dar cum se întâmplă de cele mai multe ori, adică nu iese cum se pregătește ci cum se potrivește, a ieșit altceva decât am discutat. Să vă povestesc.

Îmi scrie Istvan (responsabilul pentru Disz Tipo Digital – Istvan David jr.) într-o seară că ar vrea un pic de promovare locală a noilor servicii DT Digital. Oamenii au trecut printr-un mic rebranding, au mărit oferta de servicii și vor ca lumea să știe asta.

Bun! Începe el și-mi explică foarte încântat despre Printul Digital de mari dimensiuni, că au două mașini ultraperformante și pot să printeze pe materiale de până la 1,6 metri, că folosesc nu știu ce fel de cerneală UV sau latex, că pot printa pe lemn, plăci de plastic, tablă, aluminiu, hârtie, carton, banner, bla bla, cam orice material.

Am înțeles pe jumăte. Apoi începe să-mi spună ceva detalii tehnice, polipropilenă, folie magnetică și m-a pierdut. Îi zic, nu mai bine vin eu de dimineață la voi să vad despre ce e vorba?

Facem o pauză mică să vă povestesc un pic istoria DT Digital. A început acum 5-6 ani cu Istvan în sediul mic din Cernatu (deasupra BCR), un calculator, o imprimantă și un Xerox. Se plictisea singur așa că după o scurtă perioadă a venit și Janos. Plus încă un calculator. Oamenii știau un pic despre tiparul digital, destul de multă grafică și au început să se perfecționeze în mod practic, lucrând. Și lucrau bine! Asta poate să vă spună orice om cu care au colaborat!

Și-au mai luat ceva utilaje, un cutter-ploter, o imprimantă mai bună și după o vreme am intrat și noi în schemă (Saceleanul.Ro). Cam 2 ani de zile am scos împreună revista Update Săcelean – toata lumea o știe, toată lumea a citit-o.

Faină perioadă. Am învățat împreună să facem și asta. La început mai timid, apoi în mod profesionist. Acum 2 ani “Sediul” din Cernatu a devenit neîncăpător pentru ambițiile și dezvoltarea DT Digital, așa că s-au mutat în casă nouă. Peste 200 de metri pătrați găzduiesc acum aparatura performantă de înaltă calitate, o echipă ce s-a mărit la 4 persoane și planuri din ce în ce mai mari.

Să ne întoarcem la tiparurile noastre. Am ajuns dimineață la firmă. Forfotă mare. Comenzi peste comenzi ce trebuie onorate. Dead-lineuri ce trebuie respectate. Servim o cafea bună (așa cum făceam și în Cernatu) și începe să-mi arate tot ce mi-a povestit la telefon. Văd o ușă printată (excelentă pentru o cameră de copil), oglindă din sticla printată – serios? – arată excelent. Îmi prezintă toate materialele pe care se poate printa – rămân mască. Văd rollup-uri, bannere, autocolante, tot ce-ți trebuie într-un business pentru expuneri indoor și outdoor. Am înțeles ce-i și cu folia magnetică – poți să-ti personalizezi mașina foarte mișto doar temporar.

Și asta e doar partea de Tipar Digital de mari dimensiuni. Zilele următoare vă povestesc și despre restul serviciilor. Merită. Până atunci, numai bine!

Kendi Ernest – Saceleanul.Ro

Ca să vă convingeți de ce sunt în stare, intrați pe pagina Facebook de mai jos, dați un Like și contactați-i ori de câte ori aveți nevoie!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply