Home / Actual / Săcele a fost gazda Cupei României la Autoapărare.

Săcele a fost gazda Cupei României la Autoapărare.

Sambata, 20 februarie, in municipiul Săcele a fost organizata cea de-a VIII-a ediție a Cupei României de Autoapărare, in sala de sport a Liceului Teoretic George Moroianu din Doina.

La evenimentul organizat de Clubul Sportiv Shin—Do Brașov sub umbrela World Self Defense Association, au participat peste 470 de sportivi din peste 20 de cluburi din Brașov, Prahova, Covasna, București, Bacău, Cluj, Piatra Neamț, Vaslui, Târgu Mureș, Argeș, Bârlad.

Cel mai important trofeu al competiției brașovene a fost acordat clubul MUSASHI JU JUTSU din Piatra Neamț. Nemtenii au primit trofeul „Cupa Romaniei de Autoaparare 2016”, reusind sa obtina 26 medalii aur, 22 medalii argint și 18 medalii bronz, cu un lot de 47 de sportivi.

Competiția, care se regăsește și în calendarul Federației Române de Arte Marțiale, a fost destinată mai multor categorii de combatanți sportivi: karate, ju jitsu, full contact, autoapărare, kobudo, iar între sesiunile de concurs nu au lipsit exercițiile demonstrative.

Citește și cine va reprezenta orasul Săcele in cadrul clubului sportiv Tara Barsei din Brașov

foto: zch.ro

autoaparare-brasov-01

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply