Home / Actual / Alegria domină la Bucureşti şi merge în Croaţia

Alegria domină la Bucureşti şi merge în Croaţia

Trupa de dans Alegria ce aparţine Clubului Sportiv Săcele a demonstrat că este printre cele mai bune la DanceStar România pe 19– 21 Februarie 2016, la Palatul Copiilor din Bucureşti, şi a devenit reprezentantul României la DanceStar Finals – World Dance Masters ce va avea loc în Porec, Croaţia pe data de 25-29 Mai 2016.

Elevele coregrafei Anca Popuţoaia din trupa Alegria au obţinut 3 clasări pe podium: Locul I – Dans Irlandez, Locul II – Circus dance, Locul III – Fire dance, reuşind astfel o prestaţie de excepţie în cadrul celui mai dificil concurs la care au participat până acum, la Bucuresti fiind prezentate peste 1300 de coregrafii in cele 3 zile de concurs.

Finala din Croaţia va reuni peste 8000 de dansatori care vor participa fie individual, fie alături de trupe profesioniste, reprezentând cele mai mari şcoli de dans şi de balet din lume.

Bravo fetelor!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply