Home / Actual / Lucian Pascu răspunde criticilor venite dinspre contracandidați

Lucian Pascu răspunde criticilor venite dinspre contracandidați

Dragi contracandidați,

ce ar fi dacă ne-am aminti cu toții definiția politicii? Din gr. “politikos”, aceasta se traduce prin “despre, pentru sau în relație cu cetățenii”. De la momentul învestiturii v-ați ascuns umanitatea in spatele maștilor și ați uitat să o mai arătați cetățenilor pe care îi reprezentați.

Ce ar fi dacă mâine toate măștile dumneavoastră vor pica cu zgomot și se vor sfărâma pe asfaltul scump din orașul nostru? Zgomot, cioburi și uimire. Uimire pentru că ați omis să vă priviți din când în când în oglindă și să vă întrebați « Cum vor îmbunătăți viața Săcelenilor acțiunile pe care le-am programat astăzi? », iar acum nici măcar nu ați recunoaște persoana din spatele măștii care promitea dezvoltare pentru Săcele mandatele trecute.

Anii petrecuți în sistemele ascunse ale administrației locale, punând pe primul loc interesele personale, v-au făcut să uitați adevăratul vostru scop în aparatul politic. Aveți ce-a mai mică idee ce nevoi au Săcelenii? Când ați comunicat ultima dată transparent și onest deciziile dumneavoastră? Când v-ați asumat ultima dată grpascueșelile administrative? E prima dată când mă bucură faptul că îmi lipsește experiența adminstrației publice!

Da, nu știu să îndatorez orașul până peste cap, nu știu să iau decizii fiscale care împovărează viața Săcelenilor și n-am nici o idee cum se împart contractele publice la negru, prin grădini! Singurul lucru pe care îl știu este că Săcele are nevoie de o reformă, și are nevoie de ea acum! Observ că în ultimul timp ați investit resurse în atacarea ideilor și viziunilor mele pe diferite canale.

Totuși, ceea ce nu mă bucură, este faptul că vă concentrați pe combaterea acestora prin atac la persoană. Această energie consumată inutil ar putea fi canalizată spre ceea ce contează în mandatul dumneavoastră: deciziile care afectează viața Săcelenilor, pe care mulți dintre dumneavoastră sunteți obligați să le luați prin prisma funcțiilor publice pe care le ocupați!

Al vostru coleg, Lucian Pascu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply