Home / Actual / Rezultate multumitoare pentru CS Rugby Sacele

Rezultate multumitoare pentru CS Rugby Sacele

Debut bun pentru U10

Sâmbătă 21 martie a debutat prima etapă din AMRB în 2015. Săcelenii s-au deplasat la Bucureşti, şi fiind foarte motivaţi după ce au asistat la meciul internaţional România-Georgia, au zdrobit formaţia CSO Pantelimon cu scorul de 40-0 (25-0 la pauză). A urmat apoi meciul contra echipei Şoimii Bucureşti, liderul campionatului . Prima repriză a fost una fără istoric, dominată de formaţia bucureşteană (25-0). În a doua repriză micii rugbyşti s-au moblilizat şi au demonstrat că rezultatul primului meci nu a fost o întâmplare reuşind să marcheze o încercare şi să nu mai primească nici una, scorul final fiind 25-5. Conducerea tehnică a echipei s-a declarat mulţumită de această primă etapă, ţinând cont de faptul că micii rugbyşti au făcut antrenamente doar în sală.

U14 continuă reconstrucţia

Duminică a venit rândul echipei U14 care pe terenul sintetic din complexul Arcul de Triumf, având în lot 4 debutanţi, a întâlnit în primul meci formaţia Steaua Bucureşti. Săcelenii au prestat un joc bun în prima repriză, conducând la un moment dat cu scorul de 15-5. În final, pe fondul oboselii şi unor greşeli colective, formaţia bucureşteană a reuşit egalarea, rezultatul final fiind 15-15. Al doilea meci a fost jucat în compania formaţiei Aurora Băicoi, ocupanta locului doi în clasament. Începutul de meci a fost mai greu, săcelenii văzându-se conduşi cu 10-0, însă revenind pe finalul reprizei pentru a stabili scorul de 12-7 la pauză. În repriza secundă, mizând totul pe cartea atacului în încercarea de a întoarce rezultatul, săcelenii s-au descoperit în apărare şi au permis formaţiei prahovene să mai marcheze două încercări stabilind rezultatul final de 26-7. Antrenorii au apreciat jocul din cele două partide ca fiind unul bun, în care s-au văzut multe progrese la nivelul celor două compartimente, remarcând însă şi lipsa de omogenitate şi de concentrare în anumite momente ale jocului.

Următoarele etape vor avea loc în perioada 18-19 aprilie tot la Bucureşti. Mult succes şi Hai Săcele!

 IMAG2038

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Felicitari celor doi antrenori Gabi si Adi ,nu in ultimul rind copiilor,fara ei Ragbyul la Sacele nu ar fi exsistat inca.
    Chiar acum · Îmi place

  2. Felicitari celor doi antrenori Gabi si Adi ,nu in ultimul rind copiilor,fara ei Ragbyul la Sacele nu ar fi exsistat inca.
    Chiar acum · Îmi place

Leave a Reply