Home / Actual / Rezultate multumitoare pentru CS Rugby Sacele

Rezultate multumitoare pentru CS Rugby Sacele

Debut bun pentru U10

Sâmbătă 21 martie a debutat prima etapă din AMRB în 2015. Săcelenii s-au deplasat la Bucureşti, şi fiind foarte motivaţi după ce au asistat la meciul internaţional România-Georgia, au zdrobit formaţia CSO Pantelimon cu scorul de 40-0 (25-0 la pauză). A urmat apoi meciul contra echipei Şoimii Bucureşti, liderul campionatului . Prima repriză a fost una fără istoric, dominată de formaţia bucureşteană (25-0). În a doua repriză micii rugbyşti s-au moblilizat şi au demonstrat că rezultatul primului meci nu a fost o întâmplare reuşind să marcheze o încercare şi să nu mai primească nici una, scorul final fiind 25-5. Conducerea tehnică a echipei s-a declarat mulţumită de această primă etapă, ţinând cont de faptul că micii rugbyşti au făcut antrenamente doar în sală.

U14 continuă reconstrucţia

Duminică a venit rândul echipei U14 care pe terenul sintetic din complexul Arcul de Triumf, având în lot 4 debutanţi, a întâlnit în primul meci formaţia Steaua Bucureşti. Săcelenii au prestat un joc bun în prima repriză, conducând la un moment dat cu scorul de 15-5. În final, pe fondul oboselii şi unor greşeli colective, formaţia bucureşteană a reuşit egalarea, rezultatul final fiind 15-15. Al doilea meci a fost jucat în compania formaţiei Aurora Băicoi, ocupanta locului doi în clasament. Începutul de meci a fost mai greu, săcelenii văzându-se conduşi cu 10-0, însă revenind pe finalul reprizei pentru a stabili scorul de 12-7 la pauză. În repriza secundă, mizând totul pe cartea atacului în încercarea de a întoarce rezultatul, săcelenii s-au descoperit în apărare şi au permis formaţiei prahovene să mai marcheze două încercări stabilind rezultatul final de 26-7. Antrenorii au apreciat jocul din cele două partide ca fiind unul bun, în care s-au văzut multe progrese la nivelul celor două compartimente, remarcând însă şi lipsa de omogenitate şi de concentrare în anumite momente ale jocului.

Următoarele etape vor avea loc în perioada 18-19 aprilie tot la Bucureşti. Mult succes şi Hai Săcele!

 IMAG2038

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Felicitari celor doi antrenori Gabi si Adi ,nu in ultimul rind copiilor,fara ei Ragbyul la Sacele nu ar fi exsistat inca.
    Chiar acum · Îmi place

  2. Felicitari celor doi antrenori Gabi si Adi ,nu in ultimul rind copiilor,fara ei Ragbyul la Sacele nu ar fi exsistat inca.
    Chiar acum · Îmi place

Leave a Reply