Home / Actual / CS Babarunca rezultate excelente in Bulgaria

CS Babarunca rezultate excelente in Bulgaria

În perioada 20 – 22 martie frumosul oraş Veliko Tarnovo (vechea capitală a Bulgariei) a fost gazda puternicului concurs de orientare sportivă Cupa Three Hills.

Printre cei peste 800 de participanţi s-au numărat şi sportivii veterani de la C.S. Babarunca Săcele: Dragoş Carabăţ cat. M40, Rauchman Iulius M45, Dopovecz Iuliu M50 şi Dopovecz Ruxandra F50. Sâmbătă, în central oraşului, s-au desfăşurat probele de sprint, competiţia contând şi în clasamentul Cupei Mondiale de parc-oraş. Cursele au fost urmărite de un mare număr de localnici care i-au încurajat pe concurenţi indiferent de apartenenţa de club. În urma rezultatelor obţinute, pe podiumul de premiere au fost aplaudaţi şi sportivii din Săcele care prin Dopovecz Ruxandra şi Dopovecz Iuliu (foto jos) au ocupat locul 3 la categoriile lor de concurs.

gy1

Duminică la Shemshevo pe un teren foarte dificil s-a derulat proba de medie distanţă. Traseele foarte tehnice au pus la grea încercare concurenţii dar în final Ruxandra Dopovecz (foto jos) s-a dovedit a fi cea mai bună la categoria “fetelor” de 50 de ani ocupând locul 1, iar Iuliu Dopovecz a ocupat locul 2 la masculin 50 de ani, doar 9 secunde despărţindu-l de primul loc. Şi ceilalţi componenţi ai clubului din Săcele au avut evoluţii bune, per ansamblu putând concluziona că i-au reprezentat cu cinste pe săceleni în ţara vecină.

ruxi1

Rezultatele obţinute sunt încurajatoare în perspectiva următoarelor competiţii, prima fiind chiar week-end-ul viitor, când la Hunedoara, Clubul Babarunca debutează în Campionatul Naţional de Parc Oraş cu un lot complet, având în componenţă atât juniori cât şi seniori şi veterani.

ruxi2

Citeşte ce au făcut echipele CS Rugby Săcele în primele meciuri oficiale din acest an!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply